Neden Dubai de Yatırım ?

Dubai dünyanın en önde gelen turistik şehirlerden biri ve her yıl listedeki yerini yükseltmekte. Dubai’de yatirim yapilmasinin hicbir vergi sorumlulugu yoktur. Kira oranlari yaklasik ortalama en dusuk yillarda bile %7 ile %10 arasinda degismektedir.

Dubai konumundan dolayı ticari  ve gözde tatil bölgesi olmakta. Dubai sürekli gelişmekte ve yeni projeler ile kendisini sürekli güncel tutmaktadır. Dubai’de kardan vergi olmadığı gibi temiz, düzenli ve güvenli bir şehirdir. 2008 den beri dolar kuru sabittir. Dubai Arap şehri olsa da uluslararasi bir şehirdir ve dünya genelindeki büyük firma ve okulların ana merkezleri Dubai’de bulunmaktadır. Yasayanlarin yalnizca
%20’si Dubai’nin yerlisidir.

Dubai’de Yatırım Seçenekleri

1- Uluslararası prestijli gruplar tarafından işletilen oteller’de , Otel odalarına yatırım yaparak, dolar bazında kira geliri elde edebilirsiniz. Bu otel odalarını daha sonraki yıllarda tekrar satabilirsiniz.

2- Dubai’de satılan evlerden yada rezidanslardan dilediğinizi alabilir, ister oturursunuz isterseniz kiraya verip kira geliri elde edebilirsiniz.

Her iki seçenekte de tüm aşamalarda (gayrimenkulun alınması, kiralanması, tekrar satılması vs.), uzmanlığımızla sizlerin yanındayız.

Sizde Dubai’de gayrimenkul yatırımı yaparak, dolar bazında kira geliri elde etmek istiyorsanız aşağıdaki formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa zamanda size dönüş yapacağız.

İlgili kelimeler: Neden Dubai de Yatırım, Dubai yatırımları, dubai otel odası yatırımları, dubai gayrimenkul yatırımları, dubai satılık, dubai kiralık


Yorum bırakın