Six Senses Residences -The Palm Dubai

Kum ve deniz arasında hazırlanmış, şehrin içinde bambaşka bir hayata açılan tenha bir kaçış. Dubai’de sakin sahil konumlarının popülaritesi arttıkça, Six Senses oteli ve markalı konutlar topluluk yaşamında yeni bir boyut sunuyor. Six Senses’te konut tipleri arasında Penthouse, Royal Penthouses ve dubleks Sky Villas yer alıyor. Ayrıca her biri özel bahçe, sonsuzluk havuzu ve palmiye çerçeveli plaj manzarası sunan dokuz adet beş yatak odalı sahil Signature Villası bulunmaktadır.

Six Sense’te sadece kendi özel cennetinizde sorunsuz yaşamaktan faydalanmakla kalmayacak, aynı zamanda gelecek yıllarda finansal getiriler elde etme potansiyeli de var. Sahiplerimiz ve aileleri, tüm tesis olanaklarına ve hizmetlerine erişebilir ve dünya genelindeki diğer tüm tatil yerlerimizde VIP olarak karşılanırlar. Oda fiyatlarına, yiyecek, içecek ve spa menülerine ve çok daha fazlasına özel konut sakini indirimleri alacaksınız.

Bu özel proje hakkındaki tüm detayları öğrenmek ve Sis Sense’te yerinizi almak için lütfen aşağıdaki formu doldurun, uzman yatırım danışmanımız en kısa sürede size ulaşsın.

İlgili kelimeler: Six Senses Residences, The palm Dubai, dubai yatırımları, dubai gayrimenkul yatırımları, dubai satılık rezidans, dubai satılık daire, dolar bazında kira geliri, dubai de yaşamak, dubai de yatırım


Yorum bırakın