Dubai Lagoon Views Projesinde Yerinizi Alın

LÜKS VE LAGÜNÜN SENFONİSİ
Kristal mavisi suların göz alıcı görkemini yansıtan District One’daki Lagoon Views’in gösterişli konut kulesi, seçici alıcılara gerçekten önemli bir yaşam deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. District One bölgesinin bu en yüksek kulesi, bir, iki, üç ve dört yatak odalı dairelerin yanı sıra sakin lagüne bakan geniş teraslara sahip beş yatak odalı çatı katlarına sahiptir. Abartılı iç mekanlar, geniş lagün manzaraları, benzersiz olanaklar ve mükemmel bağlantı, lüksün özünü temsil eder. Güzel kokulu manzaralar, bakımlı bahçeler ve dolambaçlı patikalar arasında yer alan, hareketli şehir merkezine sadece kısa bir sürüş mesafesinde, şehrin en iyi deneyimlerine yakın olmakla birlikte sakin bir yaşamı tasvir ediliyor.

■ 14 KM beyaz kumlu yapay kristal lagün.
■ Önemli noktalara kolay erişim sağlayan özel konum
■ Kapınızın önünde Crystal Lagoon

■ Harika Villalar
■ Zemin ve birinci katlarda Dubleks Daireler (2 adet)
■ Tipik (2. ila 15. katlar) kat başına 5 daire
■ Çoğu kristal lagün manzaralı mülkler
■ 20. ila 22. katlarda Penthouse’lar

Yaklaşık 465.000 USD ‘den başlayan fiyatlarla, sizde bu muhteşem projede yerinizi alın ister yaşayın, isterseniz kiraya verin ve dolar bazında kira getirilerinden yararlanın. Gerek satın alma ve gerekse, kiralama süreçlerinizde ve dilerseniz daha sonraki yıllarda mülkünüzün daha değerli olarak satışa için tüm aşamalarda size hizmet veriyoruz.

Bu proje ya da diğer Dubai gayrimenkul yatırımı projeleri ile ilgileniyorsanız, aşağıdaki formumuzu doldurun ve uzman yatırım danışmanımız size ulaşarak, her türlü sorunuzu yanıtlasın ve tüm detayları paylaşsın.


Yorum bırakın