Kıbrıs Yenierenköy’de Satılık Otel Projeli Arazi

ARAZİ VE BUTİK OTEL İLE İLGİLİ KISA BİLGİLER

  1. Arazinin 96 dönümü, xxxx Şirketine aittir ve 5–6 dönüm dışında eşdeğerdir. 100 dönüm üzeri devletten kiralanmıştır. Arazinin toplam yüzölçümü 200 dönüm üzeri tek parça ve denize sıfırdır.

2. Arazinin 3 tane plajı bulunmaktadır, ve 950 metre uzunluğunda deniz sahili vardır.

3. Arazi içerisinde yapılacak olan butik otel projesinin inşaat izinleri ve teşvik belgeleri alınmış ve inşaata başlanılmıştır.

4 .Proje 2 etaptan olup şimdilik birinci etabı için inşaat ruhsatı alınmıştır. İkinci etap için sadece mimari proje ve 3boyutlu çizim olarak çalışılmıştır.

5. Butik otel’de ; Zemin katta18 kişilik yatak kapasiteli toplam 7 adet standart oda 2 adet suitodası vardır. Birinci katta; 58 kişilik yatak kapasiteli toplam 27standart oda 2 adet suit odası vardır. İkinci katta; 58 kişilik yatak kapasiteli toplam 27 standart oda ve 2 adet suit odası vardır.

BÖLGENİN DEĞERİ

Bu bölgedeki yatırımlar gün geçtikçe artmaktadıor. Bölge Yenierenöy Belediyesi halk plajı olarak en uzun kumul plaja sahiptir. Özellikle belediyemiz hizmetleriyle katkılar koymaktadır.

Bölgemizde hayata geçen yatırımlarda biri de Karpaz Gate Marinadır.  Arazimize araç ile yaklaşıl olarak 5 dakikalık mesafededir.  Yine bölgemize bir çok inşaat firmaları gelmiştir ve beldemiz inşaat ve turizm yönünden günden güne genişlemektedir.

Arazi ve otel projesi ile ilgili tüm dokümanlar, izin belgeleri vs. detaylar için aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşın. Yatırım danışmanımız tüm detaylar için sizinle iletişim kuracaktır.

Fiyat: 18 Milyon Pound

İlgili kelimeler: Kıbrıs satılık arsa, kıbrıs satılık arazi, kıbrıs satılık otel, kıbrıs yatırım, kıbrıs yenierenköy satılık otel


Yorum bırakın