Dubai’nin Benzersiz Bir Perspektifini Keşfedin– Nakheel The Palm Tower Residences

İlham Veren Görüş Seçenekleri ile Palm Tower, dünyaca ünlü Palm Jumeirah’ın kalbinde, göğe doğru 240 metre görkemli bir şekilde yükselen hayranlık uyandıran bir yaşam noktasıdır. Zarif tasarımı, lüks yaşamı, elverişli konumu ve birinci sınıf olanaklara erişimi keşfedin. Dubai’deki bu muhteşem projede ister oturun ister kiraya vererek dolar bazında net kira gelirinden yararlanın. Satın aldıktan sonra, mülkünüzün kiralanması ve daha sonraki yıllarda satış yapma opsiyonlarınızın hepsinde size yardımcı olalım.

Sofistike, çarpıcı ve hırslı The Palm Tower, Palm Jumeirah’ın kalbinde 52 katlı beş yıldızlı bir otel ve konut geliştirme tesisidir. Ödüllü mimari tasarıma sahip kule, 432 ferah, zarif daire ve yeni bir beş yıldızlı otel olan St. Regis Dubai – The Palm’dan oluşan Dubai’nin en prestijli adreslerinden biri olacak.

Detaylar için lütfen bizimle iletişim kurun, uzman yatırım danışmanımız sizi tüm detaylar için sizi bilgilendirsin.

İlgili kelimeler: Dubai yatırımları, dubaide yatırım, dubaide satılık daire, dubai satılık rezidans, dubai de kira geliri, dubai otel yatırımları, dubai otel odası yatırımları, dolar bazında kira geliri, Nakheel The Palm Tower Residences, Nakheel The Palm Tower, Nakheel The Palm Tower Rezidans


Yorum bırakın